King Krevat Plastik Rc-8010

56 

King Krevat Plastik Rc-8010 per Femije

Category:

Description

* Krevat për fëmijë, me një shtresë sfungjeri në pjesën qëndrore të sajë.
* Mundësi palosje mbi njëra-tjetrën.
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0