Motorr Cenk 07-810

39 

Motorr Cenk 07-810 per Femije

Category:

Description

• Motor Cenk është një motor me pedale për fëmijët e vegjel + 3 vjec.
• Kjo është një mënyrë e mirë për të mësuar fëmijën tuaj për të balancuar dhe koordinuar pedalimin e motorrit.
• Fëmija juaj do të shijoje aventurën e pilotimit në automjetin e tyre.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0