Pelikundese Peshk 06-151

60 

Pelikundese Peshk 06-151 per Femije

Category:

Description

– Kapaciteti maksimal 35 kg
– Në dispozicion për t’u përdorur brenda dhe jashtë
– Funny dhe i sigurt
– Dizajn elegant dhe ergonomik
– Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0