Tabele e madhe 03 – 406

81 

Tabele e madhe per Femije 03 – 406

Category:

- Tabele edukative
- Dërrasë dhe stilolaps për vizatim të pastrueshëm me gomë.
- Ndihmon fëmijët të mësojnë orët, stinët dhe numrat.
- Me numerator.
- Ndihmon në mësimin e shifrave.
- Dizajn elegant dhe ergonomik
- Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0