Tabele e Vogel 03-407

47 

Tabele e Vogel 03-407

Category:

Description

– Tabele edukative
– Dërrasë dhe stilolaps për vizatim të pastrueshëm me gomë.
– Ndihmon fëmijët të mësojnë orët, stinët dhe numrat.
– Me numerator.
– Ndihmon në mësimin e shifrave.
– Dizajn elegant dhe ergonomik
– Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0