Karrige 03-461

14 

Karrige 03-461 per Femije

Category:

Description

Kapaciteti maksimal: 100 kg
– 5 vjet garanci
– Material i fortë, i qëndrueshëm dhe me peshë të gjatë
– Kembe të buta për të parandaluar rrëshqitjen
– Dizajn elegant dhe ergonomik
– Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0