Makine Market 07-400

124 

Makine Market 07-400 per Femije

Category:

Description

– Kapaciteti maksimal: 50 kg
– Kuti muzike
– Dizajn elegant dhe ergonomik
– Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0