Tavoline 60*120 / 03-491

73 

Tavoline 03-491 per Femije me permasa 60*120

Category:

Description

– Tavolinë e re e dizajnuar me lartësi të rregullueshme
– Material i fortë, i qëndrueshëm
– Lehtë për tu mbledhur
– Dizajn elegant dhe ergonomik
– Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0