Tavoline Ngrenie 07-498

45 

Tavoline Ngrenie 07-498

Category:

Description

– Kapaciteti maksimal: 40 kg.
– Tabaka e madhe e cmontueshme.
– Zone e shishes së foshnjës në tabaka.
– Rrip sigurie me 3 pika.
– Material i sigurt dhe i qëndrueshëm.
– Rrip i rregullueshëm
– Dizajn elegant dhe ergonomik
– Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve “

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0