Loje e madhe me lisharse 07-950

2785 

Loje e madhe me lisharse 07-950 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal: 6×50 kg
* I sigurt dhe i qëndrueshëm
* Lehtë për t’u montuar
* Mund të fiksohet në tokë me kunj çeliku
* Lëkundje metalike dhe tubat e trupit
* Rrëshqitje ergonomike
* Ngjitja e shkallëve
* Zinxhirë të mbuluar me tub
* Sistemi i lëkundjes së kushinetave
* Swing për 2 fëmijë
* Lëkundje me rrip të sigurt dhe roje
* Këpucë basketbolli
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0