Loje lekundes sustë – 1

340 

• Loje lekundes suste.
• Loje e ndertuar me pllake metalike me trashesi 4mm per vidosje ne toke me suste celiku i temperaur me diameter 18mm dhe me material HDPE.
• E përshtatëshme për fëmijë të moshës 3 vjec +.

Category:

Description

-Lodra per femije
-Loje per femije
-Lekundes per femije
-Loje suste per femije

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0