Loje lekundes sustë – 4

340 

• Loje e ndërtuar me pllake celiku me trashesi 5mm për ankorim, sustë celiku me diameter 20 mm e temperuar me ndejse me figure e prodhuar me material CTP HDPE.
• Ankorimi i modulit me tokën bëhet nëpërmejet një baze metalike që bashkohet me modulin nëpërmjet bulonave dhe me tokën me anen e betonimit në këtë mënyrë bëhet më e rezistueshme dhe më solide
• E përshtatëshme për fëmijë të moshës 3 vjec +.

Category:

Description

-Lodra per femije
-Loje per femije
-Lekundes per femije
-Loje suste per femije

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0