Porte Futbolli 03-397

69 

Porte Futbolli 03-397 per Femije

Category:

Description

– Mund të luajne më shumë se një fëmijë.
– Mund të përdoret brenda dhe jashtë
– Trupat anësorë mund të mbushen me rërë.
– Montohet lehtë pa vida
– Argetues dhe edukues.

* Promovoni sportin
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0