Shilarese e Thjeshte 06-116

13 

Shilarese e Thjeshte 06-116 per Femije

Category:

Description

• Mosha e perdorimit 1-3 vjec+.
• Montim i lehte.
• Argetues dhe I sigurt.
• Mund te perdoret ne ambjent te jashtem dhe te brendshme.
• Lend e pare e pershateshme per shendetin e femijeve pa substance kimike.
• E qendrueshme dhe e sigurte.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0