Shtepi e Madhe 06-153

484 

Shtepi e Madhe 06-153 per Femije

Category:

Description

• Mundesia e perdorimit per ambjent te jashtem dhe te brendshem.
• E qendrueshme dhe e sigurt
• Dizanj ergonomic, instalim I lehte.
• Mosha e perdorimit + 3 vjec.
• Instalim i lehtë i përshtatshëm për fëmijë të shumëfishtë për të luajtur

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0