Shtepi me rreshkitese keshtjelle 07-965

557 

Shtepi me rreshkitese keshtjelle 07-965 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal 50 kg
* 1 copë rrëshqitje
* E disponueshme për përdorim brenda dhe jashtë
* E bën fëmijën social
* Lehtë për t’u montuar
* Më shumë se një fëmijë mund të luajë
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0