Shtepi me Rreshqitese 06-432

249 

Shtepi me Rreshqitese 06-432 per Femije

Category:

Description

•Mosha e përdorimit 3vjec+.
•Instalim i lehte
•Kapaciteti maksimal mbajtes 25 kg .
•E qendrueshme dhe e sigurt.
•E pershtateshme per me shume se nje femije.
•Mund te perdoret ne ambjent te jashtem dhe te brendshme.
•Lend e pare e pershateshme per shendetin e femijeve pa substance kimike.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0