Tunel Panda 07-970

860 

Tunel Panda 07-970 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal 35 kg
* Argëtim dhe i sigurt
* Më shumë se një fëmijë mund të luajë
* Lehtë për t’u montuar
* E disponueshme për përdorim brenda dhe jashtë
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0