Formuese 03-573

37 

Formuese 03-571 per Femije

Category:

Description

* 126 copë
* Ka kuti magazinimi me kapak që mund të vendoset në blloqe.
* Argetues dhe edukativ
* Përmirëson zhvillimin e inteligjencës së fëmijëve
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jokancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0