Kosh Lisharese Do Re Mi 06-118

39 

Kosh Lisharese Do Re Mi 06-118 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal 100 kg
* I sigurt dhe i qëndrueshëm
* Bllokim sigurie
* Topa me zhurmë
* Masa mbrojtëse në anët
* Shtresa e testuar
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0