Kosh lisharse 06-129

30 

Kosh Lisharse 06-129 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal 100 kg
* E qëndrueshme dhe e sigurt
* Kyçja e sigurisë
* Mbrojtës sigurie dhe mbështetëse të çmontueshme
* Shtresa e testuar
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0