Lekundes Kale 01-002

30 

Lekundes Kale 01-002 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal: 35 kg
* Çmontueshme poshtë platformës
* Mbrojtje nga rrokullisja
* Mund të përdoret me rrota
* Sistemi i bllokimit të patentuar
* Bori elektronik (Tingulli i kalit)
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0