Mini Park 07- 958

1285 

Mini Park 07- 958 per Femije

Category:

Description

• Eshte e perbere nga materiali plastike e forte dhe cilesore, eshte e qendrueshme dhe e sigurt.
• Montim I lehte
• Argetues dhe I sigurt
• Mundesia e perdorimit per ambjent te jashtem dhe te brendshem.
• Lend e pare e pershateshme per shendetin e femijeve pa substance kimike.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0