Rreshkitese Debore 06-170

26 

Rreshkitese Debore 06-170 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal 35 kg
* Lehtë për t’u lëvizur me paleta përpara
* Frena e dorës
* Duke tërhequr shpresën
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0