Rreshkitese e lisharese Dino 06-099

236 

Rreshkitese e lisharese Dino 06-099 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal 35 kg.
* Pjesa e poshtme mund të mbushet me rërë
* Lëkundje me rrip sigurie
* Mund të përdoret nga më shumë se një fëmijë.
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0