Shilarese 07-968

86 

Shilarese 07-968 per Femije

Category:

Description

• Mosha e perdorimit 1-3 vjec+.
• Kapaciteti maksimal mbajtes 35 kg.
• Montim i lehte
• Argetues dhe I sigurt.
• Mund te perdoret ne ambjent te jashtem dhe te brendshme.
• Lend e pare e pershateshme per shendetin e femijeve pa substance kimike.
• E qendrueshme dhe e sigurt
• Material plastike me rripa te sigurt dhe mbrojtese qe femijet te mos rrezohen.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0