Shtepi 06-437

103 

Shtepi Guri 06-437 per Femije

Category:

Description

• Mundësia e përdorimit në zona të hapura dhe të mbyllura.
• Instalim i lehtë i përshtatshëm për fëmijë të shumëfishtë për të luajtur
• E qëndrueshme dhe e sigurt
• Dizajn ergonomik, instalim i lehte.
• Mosha: +3 vjec.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0