Shtepi Dopio 06-195

334 

Shtepi Magjike me Gardh 06-195 per Femije

Category:

Description

• Kjo Binjakë Magjike do të inkurajojë të gjitha llojet e lojës imagjinative.
• Kjo Magic Playhouse përmban dritare hapëse dhe 2 hyrje të mëdha para dhe të pasme me dyer të hapura.
• Kulmi përmban ulluqet në të dyja anët e shtëpisë dhe një lukth qendror për ta bërë atë të duket ultra realiste!
• Ekzistojnë edhe 2 vrima ventilimi, një në pjesën e përparme dhe tjetra nga shtëpia, për ta ndaluar atë të nxehet shumë brenda muajve të ngrohtë.
• Kjo shtëpi madje vjen me 2 seksione të rrethimit plastik, kështu që ju mund të krijoni një rrugë të përparme, ose një rrugë prapa.
• Mosha e perdorimit + 3 vjec.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0