Shtepi Princesh dopio 07-964

469 

Shtepi Princesh dopio 07-964 per Femije

Category:

Description

* Kështjellë me dizajn të ri
* E disponueshme për përdorim brenda dhe jashtë
* Mund të përdoret nga më shumë se një fëmijë.
* I sigurt dhe i qëndrueshëm
* Lehtë për t’u montuar
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0