Gardh i Vogel 06-192

69 

Gardh i Vogel 06-192 per Femije

Category:

Description

* Lehtë për t’u montuar në modele të ndryshme
* Mund të përdoret si terren lojrash.
* Mund të përdoret si pishinë me top.
* Mund të ndajë një zonë
* Mund të përdoret si gardh kopshti
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0