Rimorkio per traktor 07-317

17 

Rimorkio per traktor 07-317 per Femije

Category:

Description

* Kapaciteti maksimal 35 kg
* i lëvizshëm
* Dizajn elegant dhe ergonomik
* Prodhuar me lëndë të parë jo kancerogjene, të përshtatshme për shëndetin e fëmijëve

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0