Shilarese 07-973

171 

Shilarese 07-973 per Femije

Category:

Description

• Kornize metalike, e qendrueshme dhe e sigurt.
• Karrige plastike.
• Rrip sigurimi me tre pika.
• Rripat e rregullueshem.
• Dizanj ergonomik.
• Mundesia e perdorimit per ambjent te jashtem dhe te brendshem.
• Mosha e përdorimit 3vjec +.

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0