Tabel Numratore 03-495

64 

• Tabele shkrimi dhe numerator per femije,
• Tabela ka dy krahe ku mund te shkruhet dhe te vizatohet ne te.
• Eshte e pershtatshme per t’u perdorur ne kembe.
• Femija juaj me kete tabele shkrimi dhe numerator do te mesoje dhe argetohet njekohesisht.
• Ideale per te mesuar numrat, veprimet aritmetike, trupat gjeometrike dhe me shume.
• Mosha e pershtateshme eshte 3 vjec +

12 in stock

Category:

Description

-Tabele vizatimi
-Tabele per te shkruar
-Numerator
-Tabele per femije

Open chat
1
Na Kontaktoni
Per Info mbi Produktin, na Kontaktoni!
Have no product in the cart!
0